Geslaagde muzikale cruise!

Geplaatst op

Het jaarconcert op zaterdag 17 maart in theaterzaal Kaleidoskoop is een mooie muzikale Cruise geworden! Het publiek werd aan het begin door kapitein en voorzitter John Boere met scheepsbel ontvangen en vervolgens naar hun plek gebracht. Voor de donateurs met vrijkaarten waren speciale vip-plaatsen op de voorste rijen in de zaal gereserveerd, zodat zij van een mooi uitzicht konden genieten.

Samen met het harmonieorkest o.l.v. eerste stuurman (en dirigent) Nick Hoogland maakte het publiek in korte tijd een prachtige wereldreis. Nick had voor deze gelegenheid filmbeelden en foto’s opgezocht, die goed pasten bij de muziekstukken. De bootreis ging via Spanje naar het Middelandse Zee-gebied en om uiteindelijk in Japan een korte tussenstop te maken. In de pauze kon men even bijkomen onder het genot van een drankje in de lounge of kon men een gokje in het casino wagen.

Daarna ging de cruiseboot verder voor een bezoek aan Zuid Amerika om uiteindelijk terug te keren naar Nieuwkoop. Na afloop bleef het publiek nog lange tijd met de bemanning en medereizigers napraten in de bar over deze mooie bootreis.

Advertenties