Lesgeld

De tarieven voor de muzieklessen hebben wij als volgt ingedeeld. Het aantal lessen is gebaseerd op het lesrooster van het basisonderwijs. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

De kosten voor een proefles zijn €10,- (maximaal twee lessen).

De blokfluitlessen worden als groepscursus van 10 lessen aangeboden. De kosten voor deze cursus zijn €60,-. Deze cursus kan meerdere keren per jaar aangeboden worden en is gericht op kinderen die kennis willen maken met muziek en muzieklessen.

Jeugdcultuurhond

Cultuur, creativiteit en muziek zijn erg belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen. Het jeugdcultuurfonds biedt ouders, die het financieel wat minder hebben, de mogelijkheid om hun kinderen muzieklessen te laten volgen. Kijk of je in aanmerking komt voor deze regeling op de website van het jeugdcultuurfonds. www.jeugdcultuurfonds.nl

Jeugd (t/m 16 jaar)

36 lessen van 20 minuten            €480,-

36 lessen van 30 minuten            €720,-

18 lessen van 30 minuten            €400,-
(lessen om de week, alleen mogelijk
in overleg met docent en bestuur)

Volwassenen

36 lessen van 20 minuten            €540,-

36 lessen van 30 minuten            €810,-

18 lessen van 30 minuten            €450,-
(lessen om de week, alleen mogelijk
in overleg met docent en bestuur)

De peildatum voor jeugdleden is jaarlijks op 1 september. De leeftijd die een jeugdlid dan heeft geldt voor het hele seizoen.
De betaling van de lessen gaat in twee termijnen. Als je wilt stoppen met de muzieklessen dan dien je vóór 1 januari (eerste termijn: 1-september t/m 31 januari) of vóór 1 juli (tweede termijn: 1 februari t/m 31 juli) af te melden via muziekschool@eensgezind.nl.

 

 

Advertenties